Over GewichtCoach

GewichtCoach richt zich in eerste instantie tot de doelgroep Chronisch Vermoeide mensen. Dit zijn personen die Burn-out, Fybromyalgie, CVS hebben maar ook overtrainde ( Top) sporters hebben hetzelfde ziektebeeld.

Hun overeenkomst is dat de verbranding in rust verstoord is.

GewichtCoach heeft ook de kennis en begeleiding in huis voor de “ gezonde” mens.

Hierbij kunt u denken aan Leefstijl begeleiding, voeding en beweging.

GewichtCoach doet ook rust- en inspanningstesten, na een bezoek van 2 uur weet je hoe je verstandig kunt sporten en welke ademhalingsoefening voor u echt werkt. Voor deze testen gebruik ik de apparatuur van Stans van der Poel.      

Passie, " t Buitenleven, hardlopen ( chi Running), krachttraining, volleybal, paardrijden en " rustig ademhalen". 


Wendy Dalhuisen

Wendy Dalhuisen ( 1979) is een gediplomeerd Personal Trainer, Bootcampinstructor, Voedingscoach en ademtherapeut ( Energy Control Methode).

In 2013 werd ik zelf getroffen door een Burn-out. Het advies was “ doe maar even rustig aan”, “ je bent een beetje druk geweest”. Heel naïef volgde ik deze adviezen en voelde me vooral schuldig naar alles en iedereen. “ Ik kon dit toch niet maken.” Maandenlang voelde ik me gehaast en gejaagd, kreeg paniekaanvallen en zag overal tegen op. Ik dacht dat ik “ gek” werd. Wat mankeert me toch?

Ik deed al rustig aan, werk opgezegd, weinig tot geen inspanning….. meer kon ik toch niet doen?

Tot iemand me vertelde dat ik per minuut veel te vaak adem haalde. Zij garandeerde me dat dit een hele grote oorzaak is van mijn (lichamelijk/geestelijke) klachten.

“ zo simpel kan het toch niet zijn….?’ Wat bleek, na 3x daags ademtherapie en bewegen op de juiste hartslag zone verdwenen mijn klachten en voelde ik mijn energie terug komen.

Uit deze ervaring en door middel van kennis werd mijn missie geboren….. begeleiding van chronisch vermoeide mensen.

Chronisch vermoeidheid nooit meer….